Alla får gaddningar!

Det känns som att alla mina vänner tatuerar sig just nu! Jag skaffade ju en ny så sent som i Augusti men är supersugen på en till! Det blir lätt så när man följer med sina kompisar till salongerna. Så jag har räknat lite på min budget och bestämt mig för att OM jag får ett riktigt jobb den här veckan så ringer jag min tatuerare Sebbe och bokar in en tid dirr! Än så länge har jag bara fått ett par småjobb och dessutom bara tillfälliga, men det är ju pengar det med!

Jag har varit väldigt dålig med att blogga senaste dagarna, men jag har inte suttit så megamycket vid datorn, har ju varit i skolan idag! Och sen var jag med Zanna och hon bokade in en tid på Jinx Tattoo, hon fick en tid den 11e oktober. Dagarna innan där ska Erik från Luleå komma ner och gadda sig på Salong Betong, så jag ska hänga med honom dit och chilla lite.

Pappa och syrran kom förresten hit för en stund sedan, jag fick en ny plupp att sätta vid min bensinlucka så jag bjussa på lite kaffe, jag har ju kaffebryggare nu för tiden vetty! Hannah sover nog över här inatt igen. Mig gör det inget, är så tomt här utan Jojjan!

Har inte så mycket mer att berätta för tillfället. Över och ut.

what is up med mitt hår? Eller inte bara mitt hår, hela jag!!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Du e fin!
Lillkicken
Lillkicken,
Du är oxå fin :)
nouw.com/lillkicken