Allsång på äldreboendet

Nu har jag kommit hem, har iofs varit hemma en stund, varit ute med hunden och ätit lite snarr. Min nya craving är icas Crunchy jordgubb/yohgurtflingor med mjölk. HUR JÄVLA GOTT SOM HELST!!

När jag kom till jobbet idag så såg jag hur många smörgåstårtor som helst, jag blev helt till mig! Det är inte ofta vi får sånt! Sen när det var min tur att gå på rast, så snokade jag upp smörgåstårtorna och MUMMA, hittade en med rostbiff o en med räkor/lax. SVINGOTT. Sen blev jag ju kräkmätt efter typ 10 tuggor. Menmen! De boende hade fått prinsesstårta tidigare under dagen o var helt sockerstinna typ, dom satt och sjöng vid middagsbordet och pratade om tatueringar o piercings (jag har lite av båda delarna). Haha alla tanter ville se min navelpiercing och tyckte att jag matchade den bra med mina smycken som jag har i öronen! Så söta!

Imorgon jobbar jag 8-20. Är inte sådär megasugen! Hade ju mycket hellre varit ute o partajjat, är så sjukt sugen på en öl! Haha vad jag skriver mycket. Nu ska jag slänga mig i sängen och drömma om en stor öl i solen! Hadet!

 

Jag o en öl @ Högdalstoppen för några veckor sedan. Det var en fin kväll!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer