Äntligen måndag

Barn, träning

När jag jobbar har jag alltid hatat måndagar men nu när jag är mammaledig så tycker jag faktiskt om måndagar, det betyder rutiner! Lämna på dagis, träna och sen har jag och Ihre några timmar själva att bara vara på, oftast går jag runt och pysslar o städar i huset och vips så är klockan 15 och Alva ska hämtas hem igen.

Idag stod det bara BURPEES på tavlan på Träningsboxen, sista måndagen varje månad ska vi göra 10 stycken 2-minutersintervaller med burpees så skriver man upp hur många man gör och tanken är att man ska förbättra sig varje gång. Jag kände mig lite klen i kroppen efter förra veckans sjukdom men skrapade ändå ihop 152 burpees den här gången. Ska bli spännande att se hur det går nästa gång!

Jag har försökt tänka ut vad vi ska äta den här veckan, Thomas är ju borta så jag lagar ju bara mat till mig och Alva, så veckans matsedel ser ut såhär:
Falafel och sallad i tortillabröd
Spagetti och köttfärssås
Fiskpinnar med blomkålsmos
Blodpudding

Och sen kommer Thomas hem på fredag så blir det kanske kött och potatisgratäng!

Fick förresten hem så fina tunikor till tjejerna som jag fyndade på wish, tyvärr så ville dom inte riktigt vara med på bild samtidigt, men en bild lyckades jag ändå ta 😅

Gillar

Kommentarer