äppelpaj

Igår så testade jag en träningsklass som bara heter Multi här i högis, för det första så var vi endast 4 personer på det passet vilket gjorde att jag nästan tänkte dra, men stannade kvar ändå. Summan av kardemumman så var det ett sjukt bra pass, jag blev dödssvettig och var helt skakis i hela kroppen efter. Sen kom Bea hem till mig och vi käkade lite mat och sen sov hon över, det var så länge sen en tjejkompis sov över, så det var mysigt!

Idag har jag varit och tränat med Zanna, men jag hade sån träningsvärk i hela kroppen så det blev inte så effektiv träning på gymmet, men långpromenaden efteråt kändes riktigt najs! Har ju varit kalasväder idag!

Nu har jag precis storstädat lägenheten, tvättat och diskat. Blev dessutom sugen på lite glass, så jag köpte mig en Ben&Jerry, testade den nya smaken med äppelpaj i. Och blev sjukt besviken! Brukar annars älska dom där glassarna, men den här var verkligen inte så jättegod. Äppelbitarna kändes inte helt okej och pajdegsbitarna var för hårda. Nä den kommer jag inte köpa mer. Heis.


<

Gillar