Back to school

Idag var jag tillbaka i skolan efter nästan en hel veckas sjukfrånvaro. Men jag hade inte missat så fruktansvärt mycket iaf! Fick lite sköna läxor, men de e lungan. Efter skolan så gick jag på en långpromenix med Zanna o Rocky här i Högdalen, eller vi var borta i Bandhagen o traskade oxå, superskönt väder var det trots att det var lite blött på marken efter regnet. Dessutom så har jag bokat in en tid hos min frisörkompis Emelie på salongen, så nu äntligen ska jag ta ut mina trassliga extensions som suttit i ända sen i januari (!). Hajja var länge, i vanliga fall brukar dom kunna sitta typ ett halvår, så ni kan ju föreställa er vilket frizz jag har!

Min granne verkar vara tillbaka hemma, tror inte hon har varit hemma på typ hela sommaren och självklart firar hon det med att spela en supergammal Westlife-skiva på högsta volym både imorse och under hela eftermiddagen. Jag har min dator i knät med musik på, men ändå så hörs hennes musik typ högre än vad min gör, helt sjukt!

Mitt fem-i-tre-ragg Nattis kom hit igårkväll så gjorde vi toasts och kollade på först Bounty Hunter och sen på Remember me, den första filmen var helt okej, men lite seg. Den andra filmen var bra, den var rätt djup men slutade ju lite kalkonigt tycker jag. Dessutom så var R-Pats med i andra filmen. Mmm!

Haha jag skrev ju för några dagar sen att när man är som mest risig och ska springa ner på ica, så ser man ALLTID folk man inte vill se eller hälsa på och igår var inget undantag om man säger så! Tur bara att det inte var superhunken från förra veckan, då hade jag dött!

Det här är så typiskt Rocky, alltid med sin tunga överallt!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer