bizzy day va

Idag har jag gjort en massa känns det som, haft tvättstugan och tränat på förmiddagen. När jag skulle åka till jobbet så gick jag ner till tuben, såg att det var två minuter kvar och tänkte Najs. Men när jag kom ner på perrongen så stod det först 3, sen 4 sen 3 minuter och sen kom en lång radda med att det var förseningar längs hela gröna linjen och sånt skit, så då vände jag på klacken och hämtade Rutan, så jag åkte bil istället. Mycket skönare!

Jag tyckte ju att helgens arbetspass var lite halvstressiga och att det var mycket att göra, men det var ingenting mot dagens pass! Tiden susade förbi, det var tydligen fullt på hela sjukhuset nu när jag gick hem! Imorgon börjar jag 7 så jag hoppas verkligen att jag kan somna i bra tid idag.

Det snöade förresten lite nyss, men inte så mycket som lagt sig på marken än så länge. Jag har lite hatkärlek till snön, visst den gör att det blir ljusare och mysigare ute, men jag gillar inte att det är så svårt att ta sig fram! Speciellt när det är is under snön, helt värdelöst för jag halkar alltid!

Nä vi hörs imorgon!


<

En gammal goding

Gillar