Blommogram!

Idag när jag kom från skolan så ser jag att det står någon utanför min dörr och när jag kommer närmare så ser jag att det var ju minsann Tjollan som stod där! Men en jättesöt blomma i handen oxå! Så jag bjöd henne på en liten bit tårta, sen var hon tvungen att åka till skolan!

Jag käkade lite mer tårta sen efter att Millan hade gått och jag varit ute med hunden. Jag tycker att min tårta är galet god, men jag rekommenderar ändå ingen att äta tårta till både frukost och lunch! Jag känner mig riktigt grädd-fet, äckelmätt och har en smyg-grädd-huvudvärk!

Dessutom har jag pratat med Nattis i telefon, hon har fixat så hon slutar redan 15 imorgon, så det blir grönan tidigt! Har ju hört att det kommer vara äckligt mycket folk där o se Hoffmaestro, så det är bra att vara ute i tid. Vi ska gå all in imorgon och kommer ha med oss vin och kanske lite öl! Jag o Nattis har diskuterat vad för kläder man ska ha imorgon, inte för tjocka o inte för tunna, tänk om det börjar regna? Sen kanske det blir utgång eller nåt sånt, så då vill man ju ha lite partykläder på sig! Jobbigt att vara tjej ibland, man måste tänka på så mycket saker haha! Nu måste jag förbereda mig för teatern ikväll, ska ha lite finare kläder på mig tänkte jag! Heis!

Lillkicken - nu även som 24-åring!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
Härligt att bli överraskad med blommor! Nästa gång du själv vill färglägga någons vardag lite, med ett blomsterbud, kan du använda kod "JOY" för lite rabat. Vi önskar dig en blomstrande vecka! /EuroFlorist.
blog.euroflorist.se