Bra tisdag!

Min morgon har som sagt börjat bra! Lektionen idag var faktiskt den bästa hittills, vi fick sitta och arbeta i smågrupper om olika missbruk, jävligt intressant! Jag fick idag reda på att av cannabis-plantan så kan man göra både hasch och marijuana! Haha jag trodde man tillverkade sånt av olika växter, så var det samma! Så insatt är jag i knark lixom!

Imorgon så ska vi redovisa lite om det vi fick fram! Det ska bli rätt kul att höra, speciellt av en i våran klass, hon går under smeknamnet Missbrukarn eller Knarkarn (fast bara i smyg) och hon lär ju ha en hel del egna erfarenheter!

Jag har precis varit o tränat, körde rätt mycket kondition idag och lite ben, jag har ju mitt mördarpass imorgonkväll så jag vill spara armarna till då! Sist så körde hon som ledde passet TRE armlåtar på raken, asså efter det var jag inte stöddig!

Nu ska jag käka lite müsli o mjölk, typ de enda jag har hemma, har inte orkat gå ner till centan o handla mat på flera dagar! Sen ska jag ut med Rocky på en blöt promenad i Högdalen. Rockan lär ju se ut som en blöt råtta efteråt, lilla sälen!

Såhär söt brukar Rocky vara när han e blöt!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer