Brända bullar

Dagen har varit jävligt chill. Jag har varit i skolan, där vi gick igenom det mest krångliga hittils, vätskebalansen i kroppen. Det låter ju plättlätt, men nej. Det är kalium, aldosteron och alkalos och aa ni hör ju själva hur det låter! Men det kommer kännas gött sen när jag lärt mig allt!

Efter skolan så hann jag med en jävligt snabb kaffe hos Zanna innan det var dax att jobba lite. Körde ett 14-21 pass så nu känner jag mig rätt mör. Imorgon ska jag ha sovmorgon sen tänkte jag träna lite med Bea och sen är det KRYSSNING!! All in tror jag det blir!

Nu när jag kom hem från jobbet så var jag lite hungrig och hittade en liten stackars bulle i frysen och jag tänkte "Här kan du ju inte ligga" och la bullen i mikron. Jag trodde att jag drog ratten till defrost, men det gjorde jag tydligen inte. Det började lukta bränd bulle och när jag öppnade mikrovågsdörren så vällde det ut lite rök och bullen pyrde och var helt svart. Jävla skit! Så nu stinker det bränd fakking bulle här hemma. Men grabbar, vi hörs imorgon, nu ska tanten sova! Heis.

Jag och bullen wasn´t meant to be!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer