Bröllopet!

Gotland, Bröllop

Det blev en så himla perfekt dag på alla sätt och vis 😍 vädret var helt perfekt och allt flöt på precis som vi hade önskat!

Jag, mina tärnor och vår toastmadame hängde hos oss och gjorde oss iordning tillsammans och åt lite plockmat o drack bubbel. När jag fick på mig klänningen så kom det några tårar, kände mig så himla fin!
Sen kom min pappa och farmor för att hämta mig till fotograferingen.

Jag och Thomas hade inte sett varandra innan så jag var sjukt nervös och förväntansfull, vi fotograferade oss vid Ygne fiskeläger och fotograferna var min farbror och faster.


Såå fantastiskt fina bilder! Efter fotograferingen så åkte vi till Suderbys herrgård där vigsel och fest skulle vara, vi smög in bakvägen och var såå himla nervösa, precis innan vi skulle gå in till vigseln så visste jag inte om jag skulle kräkas eller svimma haha, men allt gick galant!

Maten var toppen, vi hade bestämt oss för en tvårätters med tårta till dessert, vi fick höra många vackra tal, så det blev en hel del lyckotårar och senare på kvällen var jag helt slut och så himla lycklig ❤️ Thomas var så himla stilig och jag kände mig verkligen som en prinsessa!
Så tack så himla mycket alla som kom och var med och gjorde vår stora dag så perfekt som den blev ❤️

Gillar

Kommentarer