Chill dag!

Sov skitdåligt inatt, vaknade typ varannan timme, helt stört! Sen när jag väl skulle kliva upp, då var jag fan inte stöddig. Kände mig så jävla mosig! Kom till jobbet här i nynäs (oxå ett äldreboende) och upptäcker att vi är sjukt många som jobbar idag. Riktigt najs, så vi väckte dom gamla, klädde på dom och käkade frukost. Sen gick vi ut, midsommarstången skulle kläs och resas. Så jag tog ut några tanter och satte mig i solen, sen kom några kollegor med kakor och saft. Det var typ mitt arbetspass, sjukt lökigt! Jag fick reda på att min favorit-tant (man får egentligen inte favorisera, men det har jag gjort ändå) gick bort igårmorse. Sjukt synd! Jag fällde nästan en liten tår när jag fick det berättat för mig. Hon var jätteliten, hade vitt, lockigt hår och var bara sjukt jävla söt!

Hursomhaver, efter jobbet så hjälpte jag morfars sambo (morfar lever inte längre) att handla lite mat. Hon var ruskigt långsam i mataffären, men det gjorde inte så mycket. Vet ni hur mycket hunkar det jobbar på ica här i Nynäs? Jag gick fan med dreggel i mungipan hela tiden!

Sen när det var färdighandlat så lämnade jag av lilltanten hemma och sen åkte jag till min mormor och fikade lite i solen. Haha jag har bara umgåtts med gamlingar idag! Nu ligger jag iaf i sängen och är galet trött. Ska hoppa in i duschen snart, börjar tidigt imorgon med. Sen såfort jag har slutat ska jag rejsa med Bettan (min bil) hem till Högis och knäcka en öl! Jävlar vad gött det kommer bli!

<

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer