Dagens låt!

Igår så jobbade jag mellan 12-20, passet var rätt lugnt! Idag ska jag oxå jobba, fast i Nynäs, så jag ska åka ner snart. Tänkte hälsa på Mormor oxå och ta en promenad med henne, hon opererade ju höften för inte så länge sen, så hon behöver lite assistans när hon är ute! Och idag är det ju jävligt skönt väder ute, så det passar ju perfekt!

Jag tränar ju en hel del och brukar en gång i veckan både mäta och väga mig. Centimetrar har jag tappat men vågen har stått stilla. Men i söndags när jag vägde mig så hände det plötsligt något! Jag har gått ner nästan 2 kilo! Helt fantastiskt! Även fast det syns på måttbandet att jag har blivit mindre så är det ändå vågen jag räknar mest!

Jag ringde runt till mina gamla praktikplatser och samtalen lät jävligt lovande inför framtida jobb! Så dom samtalen gjorde mig ruskigt glad och nöjd. Dessutom så kollade jag på skatteverkets hemsida idag, man kan se om man får tillbaka eller betala skatt och jag får tillbaka en rejäl summa! Så JÄVLA smutt!! Så därför dedikerar jag Tommys skönsång till dagens låt:

 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
hahahaha!! och grävlingen som trumpetar mitt i alllt! jag döör...
Guest
,
Skön t