det är mörkt nu

Nu har den här mörka perioden börjat, klockan är inte ens fem och det är redan mörkt ute. Somnade sjukt snabbt igår, hann nog inte ens höra 10 minuter på p3-dokumentären. Jag brukar lyssna lite på en sån dokumentär innan jag somnar, mysigt att ha något i örat tycker jag. Däremot var det inte lika mysigt att vakna med hörlurarna i örat haha, alarmet gick igång så jag chockvaknade lixom!

Först på tuben så fick jag stå, vilket jag nästan aldrig behöver göra, men det tar ju inte så lång tid att åka in till söder iaf! Sen tog jag en buss som ibland stannar utanför sös, vilket den inte gjorde imorse och det märkte jag först när den redan åkt förbi stationen som ligger näst närmast, så jag fick gå lite extra, men jag hann ändå i tid.

Dagen gick hur fort som helst på jobbet, tror jag bäddade 5 sängar idag! Och imorgon jobbar jag kväll så jag får sovmorgon iaf. Imorgon börjar dessutom hela sös med ett nytt dokumentationsprogram, som jag inte riktigt vet hur det fungerar, men det blir säkert bra sen när man lärt sig. Det är lätt när man vet, var det en klok kollega till mig som sa. Nä nu ska jag kolla vad jag har i kylskåpet, börjar bli hungrig! Heis.


<

 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer