ditt och mitt

Dagen började så himla bra, jag träffade Josefine i hennes synsambutik och beställde ett par jättefina brillor, sen shoppade jag lite småsaker på rean. Efter shoppingen så träffade jag Bea för en lunch i gallerian och precis när vi ätit så upptäcker jag att min mobil är borta. Letar i alla fickor och i mina påsar men den är bara puts väck. Bea testade att ringa efter den men då var den redan avstängd. Jag blev ju såklart superledsen, det känns så obehagligt att någon har stulit min telefon från min jackficka (som dessutom hade stängd dragkedja!) Nu känner jag mig mest arg. Det är så jävla fräckt att hålla på och sno från någon!! Inte okej!!

Som tur är så har nästan hela min familj iphone och både syrran och pappa har precis bytt upp sig så jag får ju låna av dom, så helt telefonlös är jag ju tack och lov inte. Men fyfan, jag har aldrig blivit bestulen på något så viktigt som en telefon förut, det är helt hemskt!

Nu har jag iaf Emma här och vi har ätit god mat och tänkte kolla på film, men sen glömde Emma kabeln som man kan koppla mellan dator och teve hemma så det blev ingen film haha. Heis.


<

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer