Don Juan!

Skolan idag var rätt slapp, vi fick sitta och skriva olika omvårdnadsåtgärder utifrån en text medans vi blev inkallade till läraren en och en för att få reda på hur vi ligger till! Jag kommer ju missa en hel del tack vare min halsmandelsoperation nästa vecka, så vi la upp en strategi som jag hoppas håller! Sen efter skolan så träffade jag Bea och vi har varit superduktiga och tränat idag med! Haha det var tre grabbar som badade samtidigt som vi tränade och ni som varit i Högdalshallen vet ju att man ser rätt ut till badet från gymmet, så jag hade något att vila ögonen på medans jag svettades hehe!

Dessutom så har jag en måndagsdejt med Nattis, jag ska bjuda på min magiska köttfärssås åsså ska jag åka o hämta henne med min skruttiga bil. Haha vi låter som ett gammalt gift par ibland!

Min lilla skrutt Rocky är hemma igen, han blev så himla glad imorse när mamma släppte av honom! Han har gått runt med roadkill hela dagen! (Roadkill är en av hans favoritleksaker, den ser lika fräsch ut som namnet, ett roadkill)

Nu är mitt mission att duscha, jag tror jag luktar lite illa! Höres!

Mitt lilla monster blir inte alltid bra på bild!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
haha vi fixar de ;) puzz
zuu.blogg.se