en fika var det ja

Jag hann knappt komma in till doktorn förrän besöket var över! Jag ska få en remiss skickad till en specialist, så det gick sjukt fort. Sen mötte jag Emma på söder för en kaffe, slutade med att jag shoppade en massa! Fick ju presentkort i julklapp så det var dom jag spenderade. Köpte en turkos sportbh, torrschampon, en klänning, ett linne och en tröja. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra till mat, tror jag ska göra kyckling!

Förresten är det inte kul att man kan förändras sjukt mycket på så kort tid? Ena dagen hatar man något och nästa så älskar man det. Ibland är det iofs positivt med förändringar, som när man går från att vara en slöfock till att ta tag i sitt liv och ändra matvanor och börja träna! Eller byta hårfärg. Och sen finns det ju dom som förändrar sig så mycket att dom helt ändrar personlighet. Dom blir som helt uppslukade, slutar träffa sina vänner, ändrar åsikter och hela sitt liv. Jag hoppas att jag aldrig blir en sån människa.

Jag vet att jag är dålig på att träffa mina vänner när jag jobbar heltid, men jag försöker ändå se till att träffa dom när det finns tid och ork. Sen är det så kul nu för det är så många som skaffat träningskort och då kan man träna tillsammans, det är oxå kvalitetstid.


<

Det verkar vara något fel på bilduppladdingen här på Nattstad, så ni får en gammal bild istället.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer