En sån där årssammanfattning?

I min gamla blogg så gjorde jag en jättestor årssammanfattning uppdelad på fyra inlägg. Känner att jag inte orkar vara lika ambitiös denna gång utan jag kan ju sammanfatta 2010 som ett hyffsat bra år!

Började ju Januari direkt med att jag blev singel, dock så flyttade jag inte ifrån min dåvarande sambo förrän tre månader senare! Det var lite jobbigt, men det funkade ändå bra iomed att vi avslutade vårt förhållande på det bästa sättet man kan avsluta ett förhållande på. Ömsesidigt och vänskapligt!

Februari var bara ytterligare en snöig månad som gick snabbt förbi. Var på Thåströms fantastiska konsert i Annexet!

I Mars så började min karriär på Caremas äldreboende. Jag fick dessutom Salem al Fakirs skiva signerad under en liten spelning som han hade på Bengans skivaffär på Drottninggatan. Jag och ett hav av fjortisar var där. Jag försökte mig dessutom på att läsa Matte B, vilket gick åt pipsvängen dirr. Haha var där typ 3 lektioner tills läraren frågade varför jag ens kom dit. Shysst stöd lixom!

När April kom så fick jag äntligen flytta till min gamla fina lägenhet igen. En sak som jag lovade mig själv att ALLTID ha hemma, var en box med valfritt vin. Och jag tror att jag har hållit det i princip sen dess!

Jag hade min karrirär som Ledsagare under Maj månad, sen skulle Stockholm Stad inte längre ha hand om det, utan ledsagarservicen blev privatiserad och jag ville inte hänga med. Så min karriär där blev kort med god. Träffade många härliga människor! Det var även här som snön försvann på riktigt! Mitt sommarlov började och jag njöt av några lediga dagar innan sommarjobben började.

I Juni så fick jag min första av typ 7 kommande halsflusser. Midsommarafton spenderades i Högdalen med Zanna o Christoffer. Hur mysigt som helst! I slutet på juni så var jag o Kamillavärldspremiären av den tredje Twilight-filmen och jag vann en biobiljett! Jag och Nathalie blev stammisar på Snaps oxå haha!

Under den absolut varmaste veckan i Juli så hade jag en semestervecka, det hade dock ingen annan så jag spenderade dagarna med en massa olika personer som iaf slutade tidigt om dagarna! Det är ju inte så fett att åka o bada själv lixom! Sista två veckorna i juli spenderades hos mammsen i Nynäshamn. Det var invasion av supervidriga spindlar så jag sov med stängt fönster varje natt och höll på att svettas ihjäl. Även min finaste sommardag upplevdes här, ute på Ålö med mina gamla klasskamrater Jonas och Jocke, liveband, solsken hela dagen, snuskigt god lax, solnedgång, kall öl och fest på båtar.

Jobbade stenhårt första veckan i Augusti, sen tog jag ledigt en vecka innan skolan började igen. Jag gjorde även min superfina tatuering på foten på Salong Betong. Jag var på den varmaste dagen på Eldkvarns konsert i Hornstull, och det blev en av dom skönaste utekvällarna! Skolan började och mina halsflussar fortsatte att avlösa varandra. Morsan fick nog och ringde en gammal privatläkare som hade hand om mig när jag var barn och hade halsfluss (har alltid varit ett hals-barn haha) Fick tid omgående och min halsmandelsoperation blev ett faktum!

I September så hade jag lite ålderskris men trots det så blev jag 24 och veckan efter så rök mina supersargade halsmandlar, så det blev mycket smärtisar och sängliggande för min del kommande veckorna. Gjorde även en till gaddning på samma ställe som innan! Sitter som ett smäck på min arm!

I Oktober så började jag på Demensavdelningen på Carema, jag trivdes superbra där, men har tyvärr inte fått så mycket tider där! Var på Familjens spelning på Debaser! Ytterligare en fantastisk kväll! Fick en ny träningskompis i slutet på månaden!

Jag jobbade som en tok första tre veckorna i November, men jag hann även med en massa träningspass med en ny träningskompis, Maskinens spelning på Berns, Hälsomässan och sätta i löshår innan jag började min praktik på Södersjukhuset! Min kamera gick dessutom sönder så det finns lixom inga bilder från November månad!

När December började så var jag fortfarande på min praktik och tiden flög bara fram. När praktiken var slut så var även min utbildning slut och jag kan nu titulera mig som Undersköterska istället för Vårdbiträde. Mycket flashigare!

 

Självklart har det hänt en massa andra fantastiska saker under året som att min syster Hannah har flyttat hem till Sverige igen, jag har även uppskattat alla mina nära och kära vänner under året som har gått, det tar ju alltid lite tid innan man hittar sig själv igen efter ett förhållande, men jag har haft kul under tiden! Att jag dessutom hittat någon ny som jag trivs väldigt bra med gör ju bara slutet av året tipptopp! Nä nu slänger jag in lite bilder, blev alldeles för mycket text! heis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer