En tiger som skäms?

Sitter och lyssnar på Kent nu igen. Deras texter är helt fantastiska! Jag har skrivit klart mitt sista skolarbete och skickat in det. Sååå himla skönt! Nu har jag bara tre pass kvar på SöS, på torsdag är jag ledig och på fredag då smäller det! Då är jag USKA!

Igår blev det inte så mycket bloggande, men det beror faktiskt på att jag inte satt något alls vid datorn! Fick sovsällskap rätt sent eller kanske tidigt på söndagsmorgonen kan man säga! Sen har jag hängt med mitt sovsällskap nonstop ända fram till för någon timme sen! Gårdagen bjöd på både söndagshäng på gamla Brekten, fast på den betydligt fräschare övervåningen, sen åkte vi till typ Sickla för lite adventsfika. När vi kom hem så tyckte Mikey att det var hög tid för mig att se Scarface, så den satt jag o tittade på medans han tog en powernap i mitt knä!

Min förkylning är tack och lov nästan borta, superskönt! Surt bara att jag var helt däckad både fredag och lördag! Menmen plånboken tackar mig iaf haha. Nej om man skulle ta och göra något vettigt! Hörs!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer