FANTASTISKA HELG

Den här helgen kan sammanfattas som helt underbar. I fredags var jag ju på AW, det var jättekul och det är viktigt att kunna umgås lite mer privat istället för att bara umgås i arbetskläder. Så jag hoppas att det blir fler gånger. I lördags så skrev jag ju om att jag inte mådde helt hundra när jag vaknade, men när jag kom till gymmet så kändes det faktiskt bättre. Passet kändes sjukt bra, jag var helt darrig i både armar och ben efter. Dessutom hade jag ju brunchen på Café String att se fram emot! Jag och Jessica fick sitta på ett litet bord i fönstret typ, det var iskallt där, men lätt värt det. Jag älskar verkligen frukost!

Efter den trots risig start men ändå bra förmiddag så begav jag mig hemåt för att storstäda och förbereda lite här hemma inför kvällens stora händelse, nämligen en dejt med manligt sällskap! Jag skulle nog vilja påstå att det blev en lyckad dejt.

Idag har jag stickat lite på mitt andra par vantar och käkat middag hos Emma. Sjukt najs helg alltså. Nu har jag 7 härliga arbetsdagar att se fram emot. Hörs!


<

Fick så fina glas och teburkar av Emma!
Kvällens goda middag, lax med en massa grönsaker. Göttigt!

Lördagsfrullen.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer