Färdigjobbat!

Nu har jag jobbat i 6 dagar (plus att jag har gått i skolan 4 av dagarna!) och är äntligen ledig! Den här veckan har verkligen gjort mig tvärslut och att min rygg dessutom strejkar gör ju inte saken bättre!

Jag har precis kommit hem från pappsens födelsedagsfirande och hans tjej hade värsta lagret med smärtstillande tabletter, hon har opererat sina knän förut och då fått en massa tabletter som hon inte längre behöver, så jag fick med mig två kartor med Citodon, haha jag har ju brusformen hemma, men nu fick jag vanliga tabletter.

Ja, sjukgymnasten jag besökte igår, han var helt värdelös! Jag fick typ tre övningar som jag ska träna på tills nästa fredag, då jag ska dit igen. Ingen behandling, inget alls! Han tröck lite och frågade om det gjorde ont?! Ja klart som fan det gör ont! Det är ju lixom därför jag är här! Som tur är ska jag på hälsomässan imorgon, förra året när jag var där så fanns det en massa naprapater så jag ska lätt besöka en imorgon, dom knäcker ut ryggen på ett grymt sätt! Men tills dess så blire jag, Rocky, Citodon och vi har mjukiskläder på oss. Heeeeis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
jag fixade 2 st presentkort på gratis behandling på naprapathögskolan till dig idaag! tjoho :)
Lillkicken
Lillkicken,
Fan vad najs! :)
nouw.com/lillkicken