Feng shui

Idag har jag fått så mycket gjort att det är löjligt nästan! Gick upp halvtidigt, käkade frulle i stan med syrran, hämtade ut mitt nya gymkort, tränade lite, började röjja i lägenheten, släpade ner gamla soffan i en lastbil, åkte till den nya soffan, släpade in den i lastbilen, tillbaka hem, släpa in den nya mycket större och tyngre soffan i lägenheten, dammsuga överallt, rensa och springa upp och ner i källaren, träna sjukt hårt pass, handla mat 3 ggr och nu är jag ganska pigg fortfarande.

Ska rensa lite till här hemma, är trött på att det står grejjer precis överallt. Jag menar, 33 kvadrat, då bör det vara lite spartanskt inrett, inte se ut som ett tonårsrum!

Nu ska jag slänga in en stor laxbit i ugnen som jag ska käka imorgon, färga min bedrövliga utväxt som jag inte orkar se länge (sorry Emlan!) och försöka somna i bra tid eftersom jag börjar jobba 7 imorgon!

Förresten, någon som vill ha en sån där "virvelvind" som man har på väggen med en massa ljus i? 100 pix eller en middag typ! Nä nu har jag grejjer att göra!


<

Tjusigt va?

Man har den här på väggen med en massa värmeljus. Sjukt fin!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
va fint det blev med soffan och bordet! bra att de slapp stå och skräpa hos mig och gjorde nytta hos dig ist! ;) :D <3
Guest,
Fy vad fint de blev! Jag måste komma över snart å sitta i din nya Fina soffa :):) <3
www.millanolsson.blogspot.com