Förra träningsveckan

Hejhej Hallå!

Det blev en rätt bra start på mitt "nya nyttiga liv". Jag började ju för en vecka sen. Sammanlagt 5 träningspass blev det och jag lyckades hålla mig till enbart nyttig mat (alltså inget bröd, sötsaker, pasta och sånt) hela veckan fram till fredagskvällen, då det bjöds på tårta på jobbet haha. Sen på lördagen slarvade jag oxå lite, men man måste ju få leva oxå. Men både igår och idag har jag kört hårt igen. Igår var jag tillomed ute och joggade! Visserligen bara en kort runda på 20 minuter, men jag sprang hela tiden! Sen gjorde jag 100 squats (benböj) och 100 situps efteråt.

Jag och syrran kör med en liten träningsutmaning som är på 30 dagar. Första dagen gör man 50 squats och dag 30 ska man göra 270! Så jag hoppas att min göt blir lite tajtare efter alla dessa benböjningar haha!

Idag skulle jag egentligen varit ledig, men eftersom det inte alltid blir som man tänkt sig så var jag och jobbade, nu väntar jag på att Kamilla ska komma hit så ska vi sticka iväg och träna.

Jag beställde ju hem ett stort paket från Fitnessguru förra veckan och jag är liite besviken över en långa leveranstiden, först IDAG kom paketet till mitt utlämningsställe och jag beställde den i tisdags. Menmen man kan inte alltid ha flyt med internetbeställningar. Nu tänkte jag iaf ta något som piggar upp lite innan träningen, har ju lite att välja på haha. Hörs en annan dag! Peace!


<

  • 348 visningar

Gillar

Kommentarer