först of juli

Jaha då var det redan Juli då! Juni var ju vädermässigt inte så mycket att hänga i granen, förutom dom sista dagarna här då. Har haft ett sånt himla fint flyt med det där, i torsdags var jag ju ledig och det var strålande väder. I fredags var det fint då var jag ledig på förmiddagen. När det regnade i lördags var jag på jobbet sen kom solen. Idag har jag oxå solat och sen när jag klev in på avdelningen så blev det lite molnigt. Plötsligt händer det lixom!

Imorgon är jag ledig, har så himla mycket roligt planerat vet ni. Jag ska träna, hänga med Millan, shoppa, sola, bada och sen ska jag bjussa Zannie på middag. En perfekt dag alltså!

Igår så var jag i Nynäs (som alla andra helger haha) och då åkte vi ut till Rånö, en asmysig ö som jag inte varit på förut. Där träffade jag dessutom två av mina gamla brevbärarkollegor som oxå befann sig på ön. Vi käkade en sjukt god middag och sen schtekte vi vidare på en hemmafest.

Veckan som kommer bjuder på 4 arbetspass sen hela 5 (FEM) lediga dagar på raken. Hur ofta händer det? Nä hörrni, nu ska jag nog läsa lite eller nåt sånt slappt. Hörs!


<

Dagens frulle. Saknas: Jos och sällskap.

 
 

Förstår ni vad fint jag har haft det?

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer