Fredagsmys

Gotland, äppelpaj, gravid

Hej! Idag har jag varit ledig från jobbet, så jag har hunnit städa en massa här hemma åsså har jag varit och handlat mat, utan barn känns det som värsta lyxen att bara gå runt och strosa på maxi haha 😅

Ikväll ska vi göra som typ halva Sverige, vi ska äta tacos! Och sen ikväll ska vi mumsa på chokladbollar! Hittade ett nytt recept som innehöll dulche de leche, Thomas fick för sig att göra biskvier förra helgen (han som typ ALDRIG bakat förut), dom blev supergoda men kanske inte sådär konditorisnygga haha! Iaf så har jag sparat burken med karamelliserad mjölk i kylskåpet sen dess och nu kom den perfekt till användning.

Det här receptet har jag använt:

100g rumstempererat smör

100g dulce de leche

1 msk kakao

50g krossade kex (tex digestive)

2 dl havregryn

kokos att rulla i

Gör så här:

Blanda smör, dulce de leche och kakao i en bunke. Blanda därefter ner krossade kex och havregryn. Rulla till små bollar och därefter i kokos. Jag fick ihop 19 bollar!

Jag gick förresten in i vecka 30 idag, så nu har jag bara 2 veckor kvar att jobba innan jag går på ledighet 😊

Tänkte ju ta det ganska lugnt när jag inte behöver jobba längre, men jag o Thomas har börjat planera en liten tur till Ullared i februari 😅 man hittar ju alltid en massa bra-ha-saker där! Och speciellt bra pris på både leksaker och kläder till barn.

Nä nu ska jag och Alva måla lite. Hörs!

Gillar

Kommentarer