Gräsänka

Förra veckan så åkte min sambo på en liten skidsemester så jag blev gräsänka. Men istället för att bara sitta hemma och häcka så åkte jag oxå iväg till Sthlm imorgon för att umgås med nära och kära, kanske blev det sista gången jag åkte upp innan bebisen kommer.

Min weekend blev över all förväntan! Jag hann träffa nästan alla mina vänner och äta en massa gott, bada badkar, shoppa och dessutom fick jag mig en riktigt överraskning i lördags! Jag och Kamilla skulle fika hos syrran och när vi kommer dit så sticker båda mamma o Zanna fram sina huvuden bakom ett hörn haha! Dom var där för min babyshower! Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med om något sånt, men det hade dom planerat i smyg hela högen ❤️

Vi åt gott och jag fick testa barnmatsburkar med förbundna ögon (var sämst på att gissa smakerna haha) och en massa fina presenter!

Det blev en mycket lyckad resa och i söndags så kom Thomas tillbaka från sin skidsemester (som slutade med kryckor och en skadad fot efter en halv dag i skidbacken).

Idag har jag vattengympa på schemat, så till dess tänkte jag bara chilla. Hörs!


Både Stinamolly och Theo sov gott på mig :)

Sammanfattning av babyshowern

Herr Ober, eis Bitte!

Trind mage redo för bad!

  • 1 496 visningar

Gillar

Kommentarer

kamilla.larksater
,
Det var du värd <3
Lillkicken
Lillkicken,