GTL Baby!

Var i skolan idag som vanligt, lektionen var faktiskt hyffsat okej idag, pratade mycket om schizofreni och så fick vi en lista med praktikplatser så fick vi önska tre platser, mitt förstahandsval blev Maria Pols akutmottagning. Hoppas verkligen att jag får den, älskar akuten! Många patienter från min praktikavdelning på SÖS blev skickade till Maria pol, så det vore ju häftigt att få se hur det funkar där oxå!

Har varit nere i tvättstugan och tvättat lite, tog en 20-minutare på solariet samtidigt som jag var ute i det härliga vädret på promenad med voffie och om typ två timmar ska jag åka med Bettan på besiktning! Är alltid så himla nervös innan, har varit på bilbesiktning två gånger förut, första gången fick jag en massa nedslag, så jag hoppas på en repris från förra året hehe.

Mina ögon har varit så himla torra idag, iomed att jag har linser, så jag har suttit och blinkat som en galning hela dagen idag! Men hellre att jag tixar lite med ögonen än att jag har mina brillor!

Imorgon ska jag shoppa efter skolan, har grymt cashflow just nu hehe, men jag ska såklart spara en massa pengar oxå! Ikväll ska jag träna mitt favoritpass, pump/spinning, kommer ha jordens träningsvärk imorgon, men det är det lätt värt! Heis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer