Gubben i lådan

Jag har en vän som är som gubben i lådan. När man minst anar det så dyker han upp. Det jobbigaste är bara att han har min enda extranyckel, så han kan verkligen dyka upp NÄRSOMHELST och ibland så går det inte att få tag i honom heller. Kul va?

Jaja, ingen idé att gå runt och vara irriterad! Jag har precis varit och tränat bodycombat! Var svinlänge sen jag gjorde det, så jag kände mig som värsta rookien! Men svettats det har jag gjort vill jag lova! Mikey följde ju med men sen när han såg vilken koreografi som krävdes så fick han lite panik och drog sig ur haha. Men det gjorde ju bara så att jag fick mer space längst bak där jag stod! Innan träningen så käkade vi värsta Anna Skipper-middagen! Jag bjöd på kokta grönsaker och kokt kycklingfilé med kall currysås. Låter väl inte sådär jättespännande och det var det inte heller, men nyttigt var det iaf!

Imorgon jobbar jag oxå ett kort pass, slutar redan vid 13 och då ska jag springa i tvättstugan igen, avsluta skolarbetet och hjärnskador (jag gjorde klart skitmycket idag) och jag kanske sticker iväg en snabbis till gymmet oxå, tror dom stänger tidigare imorgon än vad dom brukar, får kolla upp det där!

Blev förresten lite sugen på att höra Eldkvarn! Här är en bild från när jag såg dom i sommras, det var den varmaste dagen i Augusti, en riktigt pangkväll! Dessutom var mitt hår sjukt fint den kvällen!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer