Hannah gästbloggar!

Hannah vem är du? Jag är Martinas syrra, jepp hela 3 år äldre fast det kan man inte tro när man ser oss tillsammans, jag vet inte vad som hände på vägen haha.

Och vad gör du en kväll som denna? Jag sitter hemma hos syrran och kollar lite på tv, har slängt ihop en bunke med cookie-smet och andra plåten är inne i ugnen as we speak!

Okej så du har inget eget kök du kan baka kakor i så här sent på kvällen? Joo fast det är lite roligare att baka här ute i hooden, lite spännande att gå ner på ICA och se om det händer nåt i centrum en måndagskväll liksom.

Okeej trevligt.. Jaa sjukt gott med kakor faktiskt.

Vad händer i helgen då, nån trevlig utgång kanske? Jaa men det är klart, Martina har nästan en hel platta öl som ligger och väntar på oss i kylen haha, sen hade vi tänkt oss nånstans på söder, troligtvis Snaps om inget annat roligt erbjudande kommer upp! Och Nat "den heta 30-åringen från Aspudden" ska självklart med!

Låter braaa! Men du Hannah har du suttit här helt själv medans Martina varit och duschat och ställt frågor till dig själv? Absofuckinglutely :)

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer