Inför din operation

Jag ska ju operera bort mina halsmandlar imorgon och har idag bestämt att jag får äta precis vad som helst och hur mycket som hels. Efter operationen kommer jag ju inte kunna käka nån mat på ett par dagar, utan endast typ isglass! Så inför operationen har jag fått ett litet informationshäfte om vad som kommer hända imorgon. Lite vad man ska förbereda sig på, hur dom gör operationen och hur det kommer vara efteråt. Några av grejjerna som stod i häftet är följande:

  • Före operationen får du byta om till våra heta sjukhuskläder och ta ett smärstillande stolpiller. WHAT?! Jag vill inte ha någon tablett upp i röven!!
  • Ha gärna på dig oömma kläder, då det inte är ovanligt att man hostar blod efter operationen. Mysigt, blodfläckar som är så lätt att få bort!
  • Ofta så mår man illa och kräks efter narkosen.

Ja men vad härligt! Min syster skulle egentligen ha följt med mig och varit med på sjukhuset hela dagen, men hon har blivit magsjuk och befinner sig i Lund, men Jojjan min Kombo har erbjudit sig att ta hennes plats! Så han får ta med sig böcker, man blir kvar minst 4 timmar efter ingreppet för observation. Men det kommer nog att gå bra! Ikväll ska jag träna med Bea, vårat favoritpass med Bodypump/Spinn 75 minuter, hoppas det är samma instruktör som i våras, Julie, hon är GRYM! Hon peppar en som fan och gör så man verkligen vill ta i för kung och fosterland! Heis.

 

Fick dessutom ett sånt skönt påminnelsesms från kliniken idag!

Kom ihåg din tid på Tryggve Engdahl den 2010-09-16 kl 08:00. Välkommen!

Haha PÅ Tryggve, inte HOS han då?! Så jävla skönt namn min läkare har förresten, man känner sig riktigt trygg!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer