inpackat

Sorry för dålig uppdatering, har iofs inte hänt så mycket spännande saker sen igår haha. Efter mitt starka träningspass igår, så hämtade jag upp Jessica så åkte vi till kungens kurva och käkade köttbullar. Eller vi handlade ju lite oxå. Sen igårkväll så kom syrran över med adhd-teo som levde rövare. Han tuggade sönder en av Rockys mjukisdjur, men rocksan har ganska många leksaker så det gjorde inte så mycket.

Sen kollade vi på en skräckis och en typ komedi, käkade kladdkaka och hade fredagsmys. Idag har jag jobbat, det gick ganska fort idag, mycket att göra! Köpte förresten en sjukt bra hårinpackning idag, dom hade lite rea på Kicks nere i centan. Håret blev supermjukt och det luktar fortfarande jättegott!

Även en rätt obehaglig grej hände idag, min syster fick ett sms från någon okänd psykopat som frågade om det var hon som hade kört en vit bil (han skrev mitt bilmärke och modell) tidigare idag, han tyckte att personen som kört var så söt och han ville lära känna henne. Det var ju mig han menade, eftersom det var jag som körde bilen. Efter många om och men så berättade han hur han fått fram numret och det var via bilens registreringsnummer. Alltså, hur creepy är man inte om man först slår på ett regnummer, ser vem som står på bilen och sen letar fram telefonnummret?! Och bilen står inte ens på mig, den står på pappa! Jag kommer ju aldrig våga gå ut själv här nu, jag vet ju inte vart den här dåren såg mig någonstans! SJUKT ÄR VAD DET ÄR!!

Nä nu ska jag försöka sova, börjar tidigt imorgon. Glöm inte att ställa tillbaka klockan inatt kära vänner!


<

Grym hårinpackning!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer