knas SL

Jag blev på bättre humör sen på jobbet, men det tog ett tag. Haha alla på mitt jobb hatar min granne, jag har ju berättat hur många gånger som helst om alla konstiga tidpunkter hon spelar musik på, så alla tyckte att min ilska var helt befogad. När jag skulle åka hem så gick jag in i Ringen en snabbis för att fortsätta leta efter ett par flanellbyxor, men dom enda jag hittade kostade typ 500 pix och det känns lite överdrivet, så det blev inga.

När jag kom ner till tricken så stod det som vanligt att det var förseningar på gröna linjen, så när hagsätratåget kom så var det helt proppfullt, men jag fick plats ändå. I gullmars fick jag sittplats och tyckte det var riktigt gött. Men när vi kom till enskede gård (alltså två stationer senare) så sa chauffören att han fått order om att vända i svedmyra för det var brist på tunnelbanor eller nåt sånt skit. Så jag hoppade av i Enskede och väntade på nästa. Fick vänta typ 10 minuter, men kom på en till proppfull tub. När den kom till svedmyra så var det helt fullt på perrongen och precis ALLA pressade sig på min tunnelbana. Men sen sa den chauffören att han skulle vända i bandhagen. Då brann det i skallen på mig! Så jag promenerade från bandis. Lagom skön tur hem lixom.

Så nu ligger jag på soffan och försöker peppa till mig till att storstäda här hemma vilket verkligen behövs. Funderar på att göra tacos ikväll. Hörs!


<

Gillar