koma

Igår så var jag så brutaltrött så jag visste inte ens vad jag hette! Så jag somnade innan nio. Sen vaknade jag till tre timmar senare och fattade ingenting! Men sen såg jag vad klockan var och att syrran fortfarande var kvar, så jag gick upp och borstade tänderna, sen slocknade jag igen och sov till elva imorse. Så ungefär 14 timmars sömn blev det inatt, hur skönt som helst! Under dagen har jag inte gjort så mycket förutom att jag åkte iväg till Willys med Zannie o Snoffe för att storhandla! Så till middag blev det söndags-schtek och sen slängde jag ihop lite lussebullar oxå. Allt har smakat delikat, precis som väntat.

I fredags så blev det en syskon-kväll för första gången ever tror jag! Jag mötte upp syrran i Liljeholmen där hennes jobb hade firmafest så jag blev bjuden på en stor stark. Sen begav vi oss mot söder och slutade kvällen på snaps innan det blev hemgång. Mötte upp mitt nattliga sällskap i centrum vars vänner hann se mig köpa en vurre på grillen i centrum och se Hannah stå och dansa till sin musik hon lyssnade på medans jag köpte korv. Hehe.

Tyvärr så har jag ännu inte köpt en ny kamera, då min gick sönder för några helger sedan, därför har jag inte bilder att bjuda er på, vilket jag tycker är väldigt trist! Men nästa månad kanske jag har råd att tjakka en ny kamera! Men en gammal goding på mig o syrran kan ni få istället! Heis.

 

 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer