Koordinatorn

Kom till jobbet i god tid och skulle gå o betala min personalparkeringsbiljett, men upptäckte att jag inte hade betalkortet med mig, rotade runt i väskan och hittade 23 kronor, men det kostar 30 pix att stå där, så jag fick traska upp till avdelningen och tigga till mig 7 spänn från mina kollegor haha! Sen fick jag ju gå ner till garaget igen och fixa biljetten, lite segt! Sen när jag väl var på plats så trodde jag att jag skulle vara i köket och tänkte att det skulle bli lugnt och skönt, tänkte tillomed slå på stort och baka bullar! Men så blev det inte, koordinatorn, hon som tar emot alla samtal och fixar med platser och sånt viktigt var sjuk, så jag fick bli koordinator istället! Sjukt kul, men lite stessigt eftersom jag inte ens vet typ hälften av vad en koordinator gör, men jag fick jättemycket beröm av alla mina söta kollegor!

Sen som grädde på moset så kom chefen och sa att jag fått en heltids tillsvidareanställning istället för mitt tidigare långvikariat! Så jävla gött!

Jag gjorde en sjukt rolig sak oxå, stod i köket och pillade lite med disken när jag hade en lugn stund, sen ringde det och jag skulle skynda mig bort till koordinatorshörnan, men det var lite blött på golvet så jag gjorde jordens vurpa och slog i knät och båda händerna haha! Gjorde skitont och jag hoppades verkligen att ingen såg! Reste mig och garvade lite för mig själv, sen hann jag ändå till telefonen och kunde svara!

Nu ska jag snart käka, blir kyckling, grönsaker o kall currysås! Heis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer