Kosläpp och hemmafix

Gotland, Barn, hemmafix

Har ju totalt glömt att jag har en blogg 😅 men nu så!
Thomas är äntligen klar med sin 10 veckor långa praktik så nu är han hemma och allt är som vanligt igen.
Våren har äntligen kommit till Gotland så jag har varit ute en hel del, förra söndagen så åkte jag o Sandra med barnen o plockade ramslök och hade pannkakslunch ute på ett litet fält, supermysigt!

Jag tycker att det är så himla mysigt att ha småfåglar på tomten och har sen vi köpte huset haft fågelmat på baksidan och nu i veckan har jag gjort 2 stycken fågelholkar så jag hoppas att det flyttar in en liten fågelfamilj i en av holkarna iaf! Fick feeling på det här med att måla så jag köpte ett picnicbord på biltema och målade det i samma färg som en av holkarna, sjukt rogivande att sitta o skapa saker! Planterade tomatfrön häromveckan oxå och har planterat om dom till större krukor och även planterat majs, vanlig gul paprika och spetspaprika. Veckan som kommer ska Thomas o hans morbror bygga ett växthus av gamla fönster till mig som alla mina plantor ska stå i 😊

Idag har jag, Marie o kidsen varit på kosläpp, det finns 2 gårdar som har öppna kosläpp, den andra gården släpper ut korna i Maj, det tänkte vi oxå åka o se på.
Nu ska vi åka iväg o kolla på lite utemöbler, även om vi inte behöver köpa nya är det alltid kul att kolla 😊 ha det så fint!

Gillar

Kommentarer