Kroppskomplex

Tänk att komplex är något som jag tror alla har. Tjocka lår, stor näsa, för smala armar, ja det finns något för alla. Vart man än tittar, på teve, i tidningar och på internet så brukar man nästan bara se "perfekta" kroppar. Retuscherade kroppar. Det är klart man får komplex då! Jag önskar att alla kunde känna att det är ju jag som har den perfekta kroppen. Jag har alltid haft jättemycket komplex för min stora rumpa och breda höfter. Ända sen jag gick i sexan då mina höfter började dyka upp så har mina klasskamrater kommenterat detta faktum, att jag har breda höfter. Ingen annan hade ju några såna kroppsformer, vilket självklart gav mig känslan av att vara onormal. Man vill ju inget hellre än att vara och se ut som alla andra i den åldern. När jag sen började i högstadiet blev det värre. ALLA kommenterade min stora rumpa och mina breda höfter. "Hur kan du se ut så där?" "Du ser inte klok ut", "Shit vilken stor rumpa du har". Jag mådde fruktansvärt dåligt över detta och än idag så brottas jag med mina breda höfter eller rättare sagt kvinnliga former. För det är det jag ibland ser, jag har ju en jättefin kvinnlig kropp, päronformad eller nästan timglasformad, vilket verkar vara väldigt eftertraktat.

Jag kom in på en sida som heter Kroppsbild, där vem som helst får ladda upp en bild på sin kropp och om man vill skriva sin ålder, längd och vikt, sen får vem som helst kommentera kroppen. Men det är bara snälla kommentarer som får vara kvar. Efter att ha kollat på alla dom kropparna så tycker jag ändå att min kropp ser helt okej ut. Nästan lite fin. Jag tycker att den finaste kroppen var en som är ganska lik min. Kurvig, små bröst, breda höfter. Gudinna var ett av många fina ord som många skrivit om den. Okej nu ska jag inte hissa min kropp i taket, men vissa dagar är jag ändå glad över mina kurvor.

Men det som gör mig arg är alla kommentarer jag fick från mina föredetta klasskamrater, och att dom än idag ekar i mitt huvud. Jag såg en av tjejjerna som sa dom värsta sakerna till mig ute för några veckor sedan. Direkt så åkte jag tillbaka 10 år i tiden och blev en 14-årig osäker tjej med världens största rumpa. Men efter ett tag så tänkte jag Nej fan, hon har redan förstört så många år av mitt liv, hon ska fan inte få förstöra den här kvällen oxå. Så jag rätade på ryggen och sket i att jag hade sett henne. Och vet ni vad, jag hade galet roligt den kvällen.

Så idag tycker jag att vi skiter i alla kroppskomplex. Alla är fina på sitt sätt. Här kommer en kurvkavalkad med kändisar.

   
   
   

Och sist men inte minst. Jag!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Bra skrivet! Komplex är bara onödigt att ha!
Guest
,
va fint skrivet sis :) du är så fin!
Lillkicken
Lillkicken,
Guest
,
En av dom snyggaste kroppar jag sett på länge, helt klart! Är du singel? :)
Lillkicken
Lillkicken,
Haha tack så mycket! Ja just nu är jag singel!
nouw.com/lillkicken
Guest
,
Ooh, lucky me ;D