Kungens Kurva

Idag vill jag göra något vettigt, så jag plingade Bea, vi har sagt att när vi får pengar så ska vi åka till Kungens Kurva och köpa mat haha, så det ska vi göra idag! Jsg sitter och skriver en inköpslista som den pensionär jag är och jag måste köpa så tråkiga saker, typ hushållspapper, diskborste och tvättmedel. Sjukt trist shopping!

Jag har ju schtekt pannkakor två gånger den här veckan och inatt drömde jag att jag gjorde det till hela min släkt. Sjukt! Jag som hoppades på att jag skulle drömma om heta killar inatt men nej jag DRÖMMER om att steka pannkakor?!

Jag har lite träningsvärk i magen idag känner jag, helt stört! Antingen så beror det på dom 10 sit-upsen jag gjorde i fredags eller så beror det på att jag skrattade så jag grina igår på Paul del Valles show. Haha jag är så sjukt otränad så det är pinsamt! Men på tisdag ska iaf jag och Bea gå på Zumba, vi hittade en sån gratis-träning-på-sats-kupong som vi har utnyttjat! Sen efter det ska jag bannemig träna sjukt mycket, för nu kan jag aldrig mer få halsfluss!

Jag trodde att den här halsmandelsoperationen skulle göra så jävla mycket ondare än vad jag har haft. Jag tycker bara att det känns som när man har en vanlig halsfluss, men nu har man starkare piller än alvedon att dämpa smärtan med. Sist jag hade halsfluss, i månadsskiftet, då hade jag så jävla ont i halsen att jag låg och bölade om nätterna. Nu har det ju varit chill!

Nej om man skulle sätta på sig något lite mer anständigt än mina jag-softar-i-högdalen-mjukis-kläder! Hörs!

PS. Jag tycker ni som läser min blogg är rätt sugiga på att kommentera mina balla inlägg. Ni läser faktiskt min dagbok, så lite respons vore gulligt :) Puss. DS

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Du är mitt favvoblock :)
Lillkicken
Lillkicken,
Tack :) Och du är mitt!
nouw.com/lillkicken