Lång paus

Gotland, Barn, Bröllop, stockholm

Har glömt att blogga hur länge som helst nu! Det tar lite på krafterna att vara så mycket själv med barnen, så bloggen blev lite oprioriterad.

Vad jag gjort senaste veckorna är mycket på rutin, lämna på dagis, träna, storhandla, städa, hämta på dagis osv. Båda tjejerna har varit konstant förkylda sen i julas, snoriga, hostiga och feber lite då och då.

Jag var uppe i Stockholm en helg i februari för att testa bröllopsklänning, hittade några fina och den finaste kostade över 23 000 😱 men av en slump så kollade jag på blocket några dagar senare och hittade favoritklänningen från första provningen och dessutom i rätt storlek!
Så klänningen är fixad och superfin 😍 men den får ni inte se förrän i augusti 😉
Samma helg var jag även med mina två bästisar och såg musikalen Book of mormon, sjukt rolig! Den innehöll både allvar, satir och en massa låtar, så vi gick alla därifrån med ett stort leende på läpparna 😊

Jag och Thomas gick på bröllopsmässan i Älvsjö innan vi skulle åka åt skilda håll igen, fick mycket inspiration och tips där.
Snart ska vi skicka ut våra riktiga inbjudningskort, ska bli så kul att få se dom, beställde från ett tryckeri förra veckan så dom borde komma nu vilken dag som helst.

Alva har fyllt 3, så vi har haft lite kalas och sjukt många presenter 😅

Ska bli bättre på att uppdatera framöver, ja lovar! 👋🏻

Gillar

Kommentarer