Långvandring!

Det blev en promenad från Högdalen till Mariatorget! Rocky följde såklart med och en vän till mig som har betydligt bättre lokalsinne än vad jag har haha. Jag hittar grymt bra i 124-området men utanför det så är det lite värre! I solen så var det riktigt skönt, men det var även isiga vindar, så jag är superglad för min mössa, jag fryser svinlätt om mina öron åsså börjar det lixom ila i pannan, så därför brukar jag ha mössa typ hela vinterhalvåret. Haha min syrra är likadan, iaf med frusna öron!

När vi kom fram till Gullmars så blev vi lite kaffesugna, så jag köpte kaffe o bulle på Pressbyrån, kaffet värmde gott och bullen smakade smaskens. När vi kom fram till Mariatorget så letade vi oss fram till huset där jag ska praktisera och även till rätt ingång, den låg supernära tuben, helt perfekt!

Nu har jag kommit hem igen och mina ben är helt röda av kyla, så nu tänkte jag värma upp mig lite och sen måste jag diska. Käkade fisk häromdagen och har ännu inte diskat, så nu kan ju tänka er hur det luktar hos mig! Fett naskigt! Sen tänkte jag dra ner till Kamilla o Arne, var evigheter sen jag var hemma hos dom! Vi hörs sen, nu ska jag dricka en till kopp med varmt kaffe. Heis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Komsi komsi :)