Ledig onsdag!

Tisdag: Vaknade rätt tidigt men somnade om till 9:30 då jag gick upp o kokade kaffe och förberedde mig för dagens tur till Högdalstoppen! Satte på mig bikini (!!) under mina kläder och mötte upp Zannie. Sen gick vi och när vi svettiga kom upp till toppen så bredde vi ut två filtar och la oss o schtekte! Hur jävla gött som helst! Sen var jag tyvärr tvungen att bege mig hemåt för jag jobbade kväll igår.

När jag kom till jobbet så såg jag att jag är i samma team som i måndags vilket passade mig utmärkt! Jag fick övervakningsrummet, där patienter med extra övervak ligger, tillexempel om dom har krampat tidigare eller så. Jag tyckte att passet gick väldigt fort, och på slutet så hände det en massa spännande saker och jag skötte allting galant! Jag kände mig så himla duktig igår ska ni veta! Sen blev jag dessutom hämtad efter jobbet. Skitskönt!

Onsdag: Idag alltså! Jag har varit och tränat nu på förmiddagen, första ensamna passet på mycket länge! Fick låna pengar av min snälla mamma så jag kunde köpa ett gymkort! Sen ikväll ska jag träna dödspasset bodypump/spinning med Kamilla och förhoppningsvis Zanna oxå! Men NU ska jag iväg o träffa syrran o Mini, vi ska sola lite, underbart väder ute ju! Heis!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer