Lillrövaren

Barn, träning

Senaste kvällarna o nätterna har Ihre varit helt hemsk! Det tar jättelång tid att natta henne o sen vaknar hon och är helt hysterisk o skriker så hon kräks även fast man står brevid henne o försöker lugna ner.
Det har slutat med att hon får sova bredvid mig i sängen precis som hon gjorde när hon var liten bebis. Och som löken på laxen så vaknar hon runt 5 varje morgon trots dom här stökiga nätterna.
Jag vet ju att det är olika perioder dom går igenom, Alva var exakt likadan fram till att hon blev runt 2 år och vi slutade med dagvilan, så det är bara att bita ihop men man är rätt seg i huvudet klockan 5 på morgonen 😅
I måndags så började jag med en ny diet/träningsform, den jag kör heter Vårstart och är gjord av Anna och Philip, jag tränar ju redan 3 ggr/vecka och har lagt till ett pass till den här veckan plus långa PW och så följer jag kostschemat, efter bara 4 dagar så känner jag mig lite lättare och fräschare, så det ska bli så himla intressant att se hur kroppen kommer se ut och kännas efter 4 veckor!
Tidigare har jag tränat mer och mindre i perioder men slarvat med kosten, så det känns kul att verkligen ändra på allt man stoppar i sig, kosten dom här 4 veckorna är glutenfri, sockerfri och ”clean”, och att äta sockerfritt tror jag verkligen kommer göra stor skillnad för mig 😅
När dom här 4 veckorna är klara så kommer jag lägga upp före och efterbilder här 😊

Gillar

Kommentarer