Lite annat har kommit i vägen

Gotland

Hej! Jag började skriva ett inlägg förra veckan men precis då så ringde telefonen och sen vaknade Alva så blev det en stökig kväll, så det glömdes bort!

Men nu har jag äntligen lite tid. Förra veckan var vi på BVC för en vanlig vikt och längd-kontroll. Alva har haft eksem och torr hud i flera månader så vi har smörjt med salvor både morgon och kväll hur länge som helst utan något större resultat, så frågade BVC-tanten hur hon sover om nätterna, vilket hon gör mycket dåligt. Hon vaknar alltid 5-6 ggr per natt och är ledsen, så då tänkte BVC att hon kanske har komjölksproteinintollerans (sjukt långt ord haha) vilket innebär att vi i två veckors tid ska ta bort alla mjölkprodukter (samt lusläsa alla innehållsförteckningar) för att se om det blir bättre, annars ska vi göra en klok utredning för att se om eksemen beror på något annat.

Hittills har det gått ganska bra, jag fick göra en storrensning av hennes mat och handla hem annan välling, gröt och ersättning. Tyvärr så har varken hennes eksem eller sömn blivit bättre, men det har ju bara gått några dagar.

I fredags så fick jag med mig Thomas till Träningsboxen, superkul att han oxå fick se hur jag tränar.

Igår så åkte Thomas till Sthlm för att gå några kurser med hans skola (han vidareutbildar sig ju till ambulanssjuksköterska) och sen åker han med sina vänner på deras årliga resa till Åre, så jag är gräsänka hela veckan!

Igår så var jag och Alva på babysim, hennes tredje kurs så nu är hon en delfin! Efter simmet så sov hon så länge att jag hann storstäda hela huset!

Dagens projekt har varit en storhandling på maxi och laga en paj till kvällens tjejmiddag! Nu piper ugnen så pajskalet är klart! Hörs en annan dag. Heis.

  • Gotland
  • 699 visningar
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer

EmmizFashion
EmmizFashion,