Löningsmåndag!

Idag har jag äntligen fått min lön, det är rätt trist att inte få lön den 25e som dom allra flesta får. Men jag har iaf inte spenderat något av lönen i helgen som var, eftersom jag inte hade någon då haha.

Min helg har varit grym trots bristen på stash, jobbade ju både i lördags och igår, men hann även med ett besök i Nynäs. Hängde med mina gamla vänner och gick på vernissage typ, dom hade invigning av en konsthall med en utställning som hette "Dom kallas oss Nynäshamnare". Skitfina bilder och sen uppträdde mina vänner med deras band Sweet Collision. Sjukt grymt!

Igårkväll när jag jobbade så var det så otroligt lugnt så vi visste knappt vad vi skulle göra! Så jag slängde ihop en banankaka, blev svingott!

Jag har varit lite slapp på det här med att träna o äta bra dom senaste veckorna, men nu idag så börjar jag stenhårt igen! Det är så svårt att få rutin på både mat och träning när jag jobbar treskift, alltså jag jobbar både dagtid, kvällstid och natt. Men under den här veckan så är förutsättningarna för bra träning god. Jag jobbar mest kväll, så då är det superlätt att bara gå o träna på förmiddagen. Och det ska jag göra nu! Hörs sen! Heis!

Såhär jobbar jag! Eller..?

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer