look-a-likes?

Igårkväll så kom mitt nattliga sällskap över på lite mat och lussebullar och efter några timmars sömn så var det dax för mig att kliva upp. Började ju 7 imorse, kändes lite sådär att kliva upp från den sköna sängen, men jag tycker att det är så kul på praktiken så det gör det värt att gå upp så tidigt ändå!

Idag så var min första handledare ledig så jag fick vara med min andra handledare och just idag så hade vi lyckats ta på oss precis samma kombination av kläder, mörkblåa byxor och vit bussarong, dessutom så hade vi lyckats med samma frisyr oxå! En fläta som vi båda hade lagt över vår vänstra axel haha, så alla tyckte att vi var superlika idag! Att vi dessutom är typ lika långa och är blonda gjorde ju saken ännu roligare! Hon är oxå så himla skön så jag har garvat asmycket idag! Men tyvärr så var det inte så många patienter idag heller, så jag fick gå hem två timmar tidigare än vad jag egentligen skulle ha gjort!

Jag fick två förtidiga julklappar av mina päron idag, jag var i akut behov av både vinterjacka och ett par nya varma skor, så jag o mamsen var i Farsta och införskaffade mig både en varm jacka och ett par varma stövlar. Ska nog inviga dom nu, jag ska nämligen bli bjuden på middag nu strax! Vi hörs imorgon!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer