Lycka på jobbet?

Jag började ju redan 7 imorse, och fick sköta frukosten själv innan nästa person började vid åtta. Sen kom sjuksköterskan och tyckte att jag minsann kunde få delegering! Så nu får jag oxå dela ut mediciner åt gamlingarna! Sjukt skönt!

Det är en farbror på min avdelning som varit jättelåg och trött hela veckan, han har inte ens rört sig utanför sitt rum men idag fick jag ut honom så han åt lunch med dom andra och sen tog i en liten promenad utanför äldreboendet, eller han satt i sin rullstol och jag puttade på hehe. Sen kom hans anhöriga och blev superglada över det jag hade gjort! Fett nöjd!

Sen är det en liten krutgumma som är så söt så jag skulle vilja ta med henne hem, hennes syster bor iaf i samma hus men på en annan avdelning, så för första gången så tog jag med henne dit och oj vad glad hon blev! Jag fick nästan en tår i ögat när dom träffades! Hennes syster bor nämligen på demensavdelningen, men hade ett klart ögonblick när vi var där och hälsade på!

Nu är jag iaf hemma och har precis duschat, funderar på om jag ska öppna första ölen nu eller vänta en kvart till. Tror jag öppnar den nu! Hörs senare. Ikväll är det MASKINEN och även fast jag är megatrött så är jag ändå skitpeppad! Hepphepp!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer