Massage och bakning

 

Dag tre på semestern då. Eller nä, dag fyra är det faktiskt! Idag har jag tvättat, simmat, träffat Nattis och fått massage på Naprapathögskolan. Vi tog en drop-in-tid. Asskönt! Haha jag får förresten alltid en snygg norsk kille när jag går dit, väldigt trevligt!

Nu är jag hemma igen och tänkte att jag skulle försöka rensa lite i skafferiet så det slutade med att jag gjorde en sats med müsli och nu står två filmjölkslimpor i ugnen. Jag har lite svårt för det här att bara ta det lugnt haha.

Imorgon tänkte jag tvätta och städa bilen. Den är ju full med både grus och hundhår. PLUS en massa skit i bagageutrymmet som jag inte rensat sen jag fick bilen. Det är det enda som är positivt med att vädret är sådär, jag har ingen ursäkt för att inte fixa här hemma. Igår så rensade jag bort det som jag inte ska ta med mig till Gotland från garderoben, det blev tre stora kassar med kläder och en kasse med skor.

Än så länge känns det bara kul med hela Gotlandsgrejen, tänk att förra sommaren så var det bara en tanke att det skulle vara kul att testa att jobba där och nu är jag så himla nära. Tror jag kommer vara aspirrig när jag åker över till ön. Nästa fredag har jag bokat båtbiljetten till. Nä nu tror jag att brödet är klart! Hörs!


<

Kunde inte bestämma mig för en färg, så det fick bli fem haha!

Min lilla räka <3

  • 419 visningar

Gillar

Kommentarer