Melodikrysset..?

Igår var jag ju på Grönan med några vänner, hade sjukt kul! Dock så var jag lite trött på slutet av kvällen, så det blev hemgång redan vid 1! Det var så sjukt mycket folk på grönan, att dom stängde av grönan! Sjukt! Och jag kan lova att det var trångt i publikhavet! Jag stod i mitten i några minuter, sen fick jag panik och fick med mig två kompisar som oxå kunde tänka sig att stå lite längre bak! Där såg jag hela scenen och kunde röra mig lite friare så det blev perfekt!

Sen efter konserten som var 5 av 5 toasts så promenerade vi mot närmsta tunnelbana som var Karlaplan och åkte mot söder! Tog en stödburgare på Donken och sen in och stöka lite på Kellys. Men det var lite för mycket rockers där, Nattis o jag blev helt utstirrade och gick istället till Snaps!

Imorse så blev jag väckt av att morsan ringer och berättar att hon sitter med några väninnor och löser melodikrysset, men har fastnat på en fråga. (Jag låter som att jag har druckit 5 flaskor whiskey, som vanligt när jag vaknar) och frågan är: Kvinnlig artist, född 1980 och senaste skivan heter "Try sleeping with a broken heart". Jag brölar fram att det är Alicia Keys, får bokstavera för min kära mor och sen säger hon: Tack, då får du sova vidare och jag hör hur alla hennes tantvänner asgarvar. Det var min morgon!

Idag så är det tydligen loppis utanför mitt hus, så jag har inte riktigt kunnat ta mig ut, vill inte visa upp mig idag, haha jag har ju varit snyggare om man säger så! Jag o Nattis ska ha myskväll a´la Högdalen med hemmagjord potatisgratäng, kött och beasås! Hörs sen!

Typ en halvtimme innan det började!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer