Memory Lane

Har jobbat idag, började redan 7 imorse, haha hajjar ni vad dött det var i Högdalen då! Jag såg en snubbe som var ute med sin hund, annars ingen rörelse någonstans! Jag fick vara själv på avdelningen mellan 7-8, men alla mina gamlingar låg och sov haha så jag gjorde typ inget under den timmen, förutom att förbereda frullen! Jag slutade vid 14, så det var ett helt okej pass! Sen hämtade jag syrran så åkte vi till Nynäs, blev sjukt sugen på morsans krubb, därav resan dit! Dessutom så har min lilla plutty-boo varit hos henne sen i fredags, så jag ville hämta hem honom oxå! Nu ligger han förresten på mina fötter och sover!

Morsan har en massa gamla schöna fotoalbum från när vi var små, så jag kikade igenom dom. Haha fyfan vad man har sett ut! Man måste älska 90-talet! Sen när jag körde hem syrran så blev jag ju sugen på att kolla igenom pappsens alla fotoalbum oxå, och han hade ännu fler sköna pics! Fan att jag inte orkade scanna över några bilder! Ska försöka göra de nästa gång jag är hos pappa!

Nästa vecka tror jag blir grym. Imorgon ska jag på återbesök hos min läkare för att kolla så min hals ser ut som den ska efter operationen! Och på tisdag ska jag på studiebesök med klassen på två riktiga operationer på Danderyd! Hoppas verkligen det blir saftiga operationer vi får kolla på! Och på fredag, då smäller det verkligen! KRYSSNING!! Än så länge är det typ jag o Nattis! Hörs.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer