Mer kräkis

Barn

Inatt så kom Alva in till oss strax efter midnatt, kaskadkräktes! Så Thomas fick ta en madrass o lägga sig på golvet i hennes rum o hålla koll och under tiden vi håller på med det så kräks Ihre oxå... ja ni förstår ju att det blev en ganska jobbig natt för hela familjen!

Nu har Alva lite feber men inte kräkts sen imorse, vilken himla tur att hon fick vara hemma igår från dagis så hon inte smittade alla där!
Ihre har däremot kräkts några ggr idag, jag hoppas verkligen att det ger med sig snart! Tvättmaskinen går varm här och jag håller på att dammsuga och svabba (och sprita) golvet, såå skönt att vi bor i hus o kan tvätta dygnet runt o inte behöva passa en tvättstugetid 🙏🏻

Jag hann iaf åka och storhandla när barnen sov på förmiddagen, Thomas är ju tack och lov hemma den här veckan o pluggar, nästa vecka börjar hans praktik i Uppsala, då blir jag gräsänka i nästan 3 månader.

Jag mår än så länge bra, men känns som att det är väl bara en tidsfråga innan jag ligger i fosterställning på toaletten 😅😅 hoppas verkligen jag slipper! 🙏🏻

  • Barn
  • 188 visningar
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer