Min värsta mardröm!

I love morsans lägenhet, men faan ta alla spindlar som oxå gör´t. Igår så hade jag fönstret öppet på vädring lite för länge, så minst en spindel hann ta sig in. Jag har som tidigare i veckan haft sjukt svårt att sova, vet inte varför, jag brukar ju sova som en liten gris i vanliga fall, men nu ligger jag bara o snurrar hela tiden. Iaf så somnar jag rätt sent, vaknar av min sjukt verkliga dröm att en spindel är påväg ner i en spindeltråd mot mitt huvud! Jag tar min mobil o lyser mot stället där spindeln var i drömmen, ser till min stora fasa att det sitter ett litet as typ 5 cm ifrån! Jag varken orkar eller vågar ställa mig upp o mosa den, så jag vänder helt på mig o lägger mig med huvudet i fotändan och lyckas faktiskt somna om. Dessutom så gör jag en larv av mig själv med täcket runt om, så inga spindlar ska kunna ta sig in. Ungefär 45 minuter senare vaknar jag av samma äckliga verkliga känsla att typ 20 stora spindlar är påväg ner mot mig från taket i spindeltrådar, fast den här gången vaknar jag av att jag typ skriker! Tänder lampan o sitter och andas sådär som man gör på film när man drömt en mardröm. Är dessutom heelt sjöblöt av svett! Så jävla äckligt!

Vad betyder dessa spindlar-i-spindeltrådar-mot-mitt-huvud-drömmar? Jag har drömt liknande drömmar flera gånger förut o vaknar alltid av att jag sätter mig upp o är livrädd! Hehe morsan sov som en stock under mitt mardrömsmaraton men Erik hörde minsann mitt skrik! Som ni märker så gillar jag INTE spindlar någonstans. Visst, sitter dom på utsidan av ett fönster o man sitter tryggt innanför så är dom lite häftiga/äckliga att kolla på, men inte närmre än så!

Tänkte hitta en ball bild på en spindel, men när jag googlade spindel så fick jag lite svårt att andas när alla bilder på äcklen kom upp. Så det fick bli en tecknad istället.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Lillkicken
Lillkicken,
aa fy tycker iofs att dom flesta insekterna är äckliga!
nouw.com/lillkicken