Minisemester!

Igår så var jag på anställningsintervju på SÖS och det gick hur bra som helst! Ska börja redan på måndag! Jag är så jävla glad så jag kan inte ens fatta att det är sant! Och eftersom jag ska börja jobba på riktigt på måndag så tänkte jag vara lite ledig nu fram till dess. Så idag är det operation STORSTÄDNING! Har varit iväg till pappsens jobb och tvättat bilen, så nu glänser Bettan igen!

Resten av städplanerna är: Tvättstugan, dammsuga, dammtorka, svabba, diska och bädda rent i sängen! Så himla skönt när allt är rent hemma! Igår så fyllde min lillebror 21 år, så jag var hos pappa och åt lite gott och firade honom.

Innan man börjar arbeta på SÖS så ska man göra ett sånt MRSA-test. Jag har gjort det på patienter, då tar man en bomullspinne i näsa och svalg. Och om personen har ett sår så tar man en odling på det oxå. Så jag var iväg på nåt typ Företagshälsan i Liljeholmen och skulle göra ett sånt test. Fyllde i ett papper innan och sen blev jag uppropad. Jag var inställd på en pinne i näsan, men nej. Hon tog inte ens ett sånt test. Istället blev jag tillsagd att ta av mig alla kläder utom trosorna. Jag trodde jag hörde fel först, men sen förstod jag att hon menade allvar. Fick tunnelseende och funderade på att slänga mig ut från fönstret i typ 2 sekunder, men sen tog jag snällt av mig mina kläder. Hon skulle kolla om jag hade något sår på kroppen, men det hade jag ju inte! Så när jag gick därifrån så kände jag mig lite skändad. Smutsig. Utnyttjad! Men jag antar att alla har fått göra en sån undersökning som jag fick genomgå, så nu i efterhand så känns det väl lite mer okej.

Dessutom så var jag och lämnade blod på Södertappen, så det var gårdagens goda gärning!

Vem har två tummar och är jävligt nöjd? Jo Lillkicken!

 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
grattis till jobbet bente /christer
Lillkicken
Lillkicken,
Tack så mycket :)
nouw.com/lillkicken